ŞANLIURFA / HİLVAN - Sucuhan Şehit İsmail Alıcı İlkokulu

(0__) ___-____
Sucuhan Köyü Hilvan/Şanlıurfa
Vizyon
Mükemmellik yolunda okul gelişim-yönetim felsefesinde bir yaşam biçimi haline getirmek eğitim camiasında örnek bir okul olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununa, İlköğretim ve Eğitim Kanununa uygun olarak ´Öğrencilerimizi, velilerimizi,çevremizi, çalışanlarımızı kendimizle bir bütün kabul eder´ anlayışıyla önce okulumuzun,sonra çevremizin, ilimizin ve ülkemizin gelişmesinde katkıda bulunmaktır.
Başarılar
2010-2011 Eğitim-öğretim yılında köy okulları arasında yapılan bilgi yarışmasında 5. grubun 2. si oldu. 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında Polis haftası kapsamında yapılan bilgi yarışmasında Hilvan 3. sü, yine Polis haftası etkinliği kapsamında yapılan futbol turnuvasında Hilvan 1 .si oldu
Öğretim Şekli :Tüm Gün
08.00-14.20
Ulaşım
İlçede kalan öğretmenler için öğretmen servisi bulunmaktadır.(Ayrıca okulun lojmanı bulunmaktadır).
Yerleşim Yeri
ilçe merkezine 20 km uzaklıkta 22 hanelik bir mezra köyü olan sucuhan köyündedir okulumuz.
İlçe merkezine 20 km. İl merkezine 75 km